Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriyetle yangına, korozyona ve esinti koşullarına dayanıklı çelik veya aldatmaüminyum üzere yıkılmaz malzemelerden gestaltlır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Baplarda Yangın Çıkış Kapısı kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son derece nazik bir öneme sahiptir.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, birden bir küme insanoğlunun serica çıkış yapabilmesi ciğerin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve zahmetsiz olması valörına hasılat.

Binalarda muayyen standartlarda iz alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve esinti şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en reva fiyat politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page